Permanente Make-Up (PMU)


PMU Behandelingen: Powderbrows

Permanente make-up (PMU) is een cosmetische techniek waarbij pigmenten in de bovenste huidlagen worden aangebracht om wenkbrauwen te accentueren en te definiëren. Het kan een geweldige manier zijn om tijd te besparen en er altijd op je best uit te zien, met minimale make-up.

Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling voor PMU Powderbrows begint met een intakegesprek met de PMU-specialist. Hierbij bespreek je je wensen en wordt de vorm en kleur van je wenkbrauwen bepaald. Vervolgens wordt de pigmentkleur op de huid aangebracht met een PMU-machine. De behandeling is nagenoeg pijnloos en duurt ongeveer 1 tot 2 uur. Na de behandeling is er lichte roodheid en zwelling, die binnen een paar dagen verdwijnt.

Nazorg:

Na de behandeling is het belangrijk om je wenkbrauwen goed te verzorgen. Je mag ze de eerste week niet nat maken of krabben. Ook is het belangrijk om je wenkbrauwen te beschermen tegen de zon. Na een paar weken is er een touch-up behandeling nodig om het resultaat te perfectioneren.

Is PMU Powderbrows geschikt voor iedereen?

PMU Powderbrows is niet geschikt voor iedereen. Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, mensen met diabetes of een auto-immuunziekte en mensen met allergieën voor pigmenten mogen geen PMU-behandeling ondergaan.

Voordelen van PMU-behandelingen:

  • Tijdsbesparing: Je hoeft geen make-up meer op je wenkbrauwen, eyeliner of lippen aan te brengen.
  • Er altijd op je best uitzien: Je kunt er zelfs zonder make-up op je best uitzien.
  • Verbetert het zelfvertrouwen: PMU kan je zelfvertrouwen een boost geven door je er mooier en verzorgder uit te laten zien.
  • Waterbestendig: PMU is waterbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het uitloopt als je gaat zwemmen of sporten.

Good to knows over PMU-behandelingen:

  • Pijn: De behandeling kan enigszins gevoelig zijn. Tijdens de afspraak maken wij uiteraard gebruik van verdoving en verlicht de gevoeligheid wel.
  • Vervagen: PMU is niet permanent voor altijd en uiteindelijk heb je een touch-up nodig om de resultaten te behouden.

 

 

PMU kan een geweldige manier zijn om je uiterlijk te verbeteren en je zelfvertrouwen een boost te geven. Wij bij Nudish zijn gespecialiseerd in het zetten van PMU. voor vragen neem gerust contact op met een van onze specialisten 

 

Maak Nu Een Afspraak Voor Jouw PMU-Behandeling

Laat onze ervaren PMU-specialisten jouw natuurlijke schoonheid naar voren brengen met onze behandelingen. Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken en geniet van prachtige, langdurige resultaten.