Nagels


Wat wij aanbieden zijn :

  • BIAB (Builder In A Bottle)
  • Gellak
  • French manicure
  • Eventueel ook verlenging met sjabloon bij Biab


Biab nagels (Builder In A Bottle):

Welkom bij Nudish Studio Academy, waar we gespecialiseerd zijn in het aanbieden van hoogwaardige beautydiensten, waaronder prachtig gestileerde nagels. Onze BIAB nagels zijn de perfecte oplossing voor klanten die op zoek zijn naar duurzame en natuurlijk uitziende nagelverzorging.

 

Met onze BIAB (Builder in a Bottle) nagelbehandelingen, zorgen we voor sterke, lichte en flexibele nagels die er natuurlijk uitzien. Of je nu op zoek bent naar een subtiele French manicure of opvallende nail art, wij kunnen aan al je nagelwensen voldoen.

 

BIAB nagels bieden een langdurige oplossing voor mooie, verzorgde nagels zonder dat je je zorgen hoeft te maken over afbrokkelende nagellak of beschadigde nagels. Het is de perfecte keuze voor klanten die hun nagels willen versterken, maar tegelijkertijd een natuurlijke uitstraling willen behouden. 


French Manicure / Gellak: 
Ook al kies je niet voor biab maar wil je gewoon een simpele Gellak met kleur of enkel french manicure. Kunnen wij u daarbij helpen. Doormiddel van french manicure worden alle dode huidcellen (de nagelriemen) verwijderd en zien de nagels er weer stralend en gezond uit. French manicure kan ook geboekt worden door heren zonder een eventuele gellak.

 

Wil je meer informatie over behandelingen en collega's of wil je kijken wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur ons een bericht op Whatsapp. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend een afspraak maken voor een adviesgesprek. Hopelijk zien wij jullie snel bij Nudish!